Nieuws

PK  RWSA 11 februari

Zaterdag 11 februari turnden 9 meiden in Dalen. In de eerste wedstrijd ronde was het de beurt aan Juul, Amy, Kyra, Marlijn en Paula.
Juul en Amy (instap D1) startten op vloer. De meiden lieten vooruitgang zien en vooral het netjes en rustig turnen. Op sprong liet Juul zien dat ze weer prima alleen handstand platval over de kast heen kan. Amy liet zien hoe sterk ze is en hing aan de brug knap 5 tellen in de hoekhang.

In de andere baan turnden Kyra, Marlijn (junior D) en Paula (senior C). Alle 3 turnden ze een goede wedstrijd.
De meiden moesten nog een wedstrijdronde wachten op de uitslag. Uiteindelijk werd Kyra tweede bij de junioren en Paula tweede bij de senioren.
Kyra heeft met deze wedstrijd 3 toestelfinales behaald, sprong 3e, brug 3e en vloer 1e
Paula heeft 2 toestelfinales, brug 3e en vloer 3e.


In de tweede wedstrijd turnde Thirsa (pupil 2 N3). Ze begon goed op sprong met een hoge salto voorover en de overslag. Hierna de brug wat Thirsa nog een spannend en lastig toestel vind. Toch heeft ze vandaag voor het eerst op een wedstrijd de salto af gedaan! De vloeroefening op muziek ging weer goed. Haar dubbel flikflak word steeds strakker en de tiktak lukte.


In de laatste wedstrijd begon Naomie (pupil 1 N3) prima op de balk. Op vloer heeft ze voor het eerst de arabier flikflak op een wedstrijd laten zien!

In de andere baan turnden Kiara en Dagmar (senior D). Ze draaiden een prima wedstrijd. Kiara is uiteindelijk net naast het podium geëindigd met een 4e plaats. Ze heeft zich met deze wedstrijd wel geplaatst voor het PK RWSB. Op brug en vloer is ze 1e geworden en heeft zich op deze 2 toestellen geplaatst voor de toestelfinales in juni.