Nieuws

1e RWSB wedstrijd 21 januari

Afgelopen zaterdag was de eerste KNGU wedstrijd RWSB in Westerbork. In de 2
e wedstrijdronde turnden Tess, Indy (pupil 2 D1) en Jikke (jeugd 1 D1). In de 3e wedstrijdronde turnde Jasmine (jeugd 2 supplement G).


Tess en Indy begonnen op brug. Tess liet hier een mooie oefening en sloot haar oefening af met een mooie salto. Indy vind de brug een spannend onderdeel maar ze sprong zonder te aarzelen naar de hoge ligger! Op de balk en vloer hebben de meiden nette oefeningen laten zien. Het laatste toestel sprong werd goed afgesloten met overslagen over de kast en de salto voorover die steeds hoger gaat!

In de andere baan begon Jikke haar wedstrijd bij de sprong. Ze liet hier twee mooie overslagen zien over de pegasus. Ook haar brug oefening was prima en ze heeft zelfs de ¾ reus gedaan. Op balk staat Jikke steeds steviger en turnt steeds netter. Jikke sloot haar wedstrijd af met een prima vloer oefening.


De volgende wedstrijd ronde was het de beurt aan Jasmine. Ze begon op de brug wat nog best spannend is. Toch liet ze hier een keurige oefening zien! Daarna turnde ze netjes en strak op de balk. Op de vloer straalde Jasmine en liet ze haar mooie oefening zien met voor de eerste keer een  salto voor over op de vierkante vloer! We sloten af met sprong, hier heeft Jasmine haar angst overwonnen en sprong ze toch een overslag over de pegasus.

We hebben bij alle meiden grote vooruitgang gezien, en zijn super tevreden! We weten waar we nog extra op gaan trainen en dan op naar de volgende wedstrijd, 25 februari!